Expoziție-manifest de bijuterii la Promenada Sibiu

Expoziție-manifest de bijuterii la Promenada Sibiu

Până pe 25 octombrie, Promenada Sibiu a pregătit motive de bucurie pentru iubitorii de bijuterii.

Centrul comercial găzduiește o expoziție-manifest semnată de Assamblage – Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijuterie Contemporană, care reunește viziunile a 20 de designeri de bijuterie contemporană de autor. În plus, în magazinele de bijuterii, vizitatorii se pot bucura de reduceri semnificative, iar o tombolă cu premii va răsplăti în fiecare zi pe cei mai fideli vizitatori.

Intitulată “Remains of the Feast”, expoziția-manifest se folosește de noile media pentru a explora semnificația și sensul materialelor și tehnicilor de producție, dar și potențialul designului de a adresa întrebări despre sustenabilitate, reciclare și consum responsabil. Aceasta a fost prezentată anterior în cadrul Nopții Albe a Muzeelor 2018 și Romanian Design Week în Galeria Galateca din București, fiind ulterior itinerată în cadrul unor evenimente internaționale de mare anvergură precum Artistar Jewels Milano 2019, Festivalul Internațional Legnica din Polonia 2019, Athens Jewelry Week 2019 și Joya Barcelona 2019.

Instalația de bijuterii contemporane sustenabile se află la etajul 1 al Promenada Sibiu (lângă Vodafone) și poate fi vizitată gratuit de luni până vineri între orele 12:00 – 20:00, și sâmbătă – duminică în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Răspunde