Proiecții de diafilme la Muzeul ASTRA

Proiecții de diafilme la Muzeul ASTRA

Amintiri dintr-o copilărie de poveste, cea a hâtrului Nică a lui Ștefan a Petrei, se regăsesc încă într-un loc din Sibiu care prețuiește trecutul neamului românesc și îl păstrează pentru generațiile viitoare.

Diafilme din inima celor ce au fost cândva copii vor fi proiectate din nou, mâine după-amiază, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, la pavilionul de joc din Jina.

„Având în vedere solicitările publicului nostru, în cadrul programului «Animă ASTRA!», miercuri, 30 septembrie, între orele 16.30-17.30, la pavilionul de joc din Jina, de lângă scena de la lacul din Muzeul în aer liber, vor avea loc proiecții ale unor diafilme din copilăria noastră.
Se vor respecta măsurile impuse de situația actuală, de pandemie. În pavilion vor fi 20 locuri pe scaune, la minim 2 metri unul de celălalt. Accesul la proiecții este gratuit, se va plăti doar biletul de intrare sau abonamentul. Ultimele bilete se eliberează la ora 17. Copiii și părinții se vor reîntâlni cu satul românesc din poveștile copilăriei, mai ales cu opera lui Ion Creangă. Să nu uitați să luați o haină mai groasă!”, transmit reprezentanții Muzeului ASTRA.

Răspunde