Omenie în pandemie

Omenie în pandemie

Aproape 10.000 de euro vor fi donați școlilor din Mediaș, în urma acțiunii de solidaritate „Tu mănânci, noi donăm”, organizată de Hanul Greweln și The Bean.

Hanul Greweln, parte a grupului de firme SN Deco, donează toate încasările din weekendul trecut. Acestea se ridică la aproape 42.000 de lei, iar omul de afaceri Uwe Draser, proprietarul SN Deco, a „rotunjit” suma până la 45.000 lei. Cu acești bani, Primăria Mediaș va achiziționa produse sanitare necesare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS COV-2 în unitățile de învățământ.

„S-ar putea spune multe despre cele două zile încheiate la Hanul Greweln, dar spunem doar atât: împreună totul va fi bine! Și am spus tot. Cu ajutorul dumneavoastră am reușit să încasam în aceste două zile suma de 41.716 lei, dar vom rotunji această sumă la valoarea de 45.000 lei. Astfel, 45.000 lei vor fi redirecționați către Primăria municipiului Mediaș, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS COV-2 în liceele, școlile și grădinițele din municipiul Mediaș. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizare, efortul lor a fost considerabil. Mulțumim tuturor celor care au crezut în noi și au făcut parte din proiectul nostru”, au transmis reprezentanții Hanului Greweln.

Și cafeneaua The Bean dăruiește școlilor medieșene suma de 2.300 lei, reprezentând încasările obținute duminica trecută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *