Meniu special de Ziua Recoltei

Meniu special de Ziua Recoltei

Carpentiere Arena, o oază de liniște în Mărginimea Sibiului, sărbătorește bucuria recoltelor toamnei printr-un eveniment special cu un meniu ales și invitați de marcă.

Duminică, 4 octombrie, începând cu ora 13, la Carpentiere Arena vă puteți delecta cu spectacolul folcloric oferit de Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului și soliștii Robert Târnăveanu, Alina Bica și Nelu Albu.

Pe lângă preparatele á la carte, vă stă la dispoziție și un meniu dedicat sărbătorii, care include: must proaspăt, proțap de miel, jambon de porc la proțap, ceaun, porumb fiert și plăcintă de dovleac de țară.

„Aflându-ne în Mărginimea Sibiului, o zonă atât de râvnită mai ales pentru tradițiile locale și mâncarea tipic românească, nu puteam să nu mergem cu meniul și în această direcție. Am avut însă grijă să reinterpretăm fiecare preparat tradițional într-un mod unic și modern, pentru a crea o adevărată experiență culinară. Pentru ca experiența să fie completă, am avut grijă, de asemenea, să facem o selecție potrivită pentru meniul de băuturi. Veți găsi la noi vinuri de la cramele Recaș, Cricova și Astoria, vinuri spumante Moet, dar și cocktailuri sau long drinks pregătite de barmanii noștri”, spun reprezentanții complexului situat pe Valea Ștezii.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor la mese, pe bază de rezervare la telefon (0369) 415 407 sau (0771) 204 961.

Răspunde