Creative Buzz în Dumbravă

Creative Buzz în Dumbravă

Creativitate, relaxare, artizani, picnic la iarbă verde și shopping alternativ sunt cuvintele-cheie ale festivalului de produse handmade Creative Buzz.

Evenimentul ajuns la cea de-a 26-a ediție reunește 60 de expozanți, din care aproximativ o treime se află la primul contact cu publicul sibian.

„Pregătește-te să fii provocat creativ și gustativ! Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de patru zile, în Muzeul în aer liber ASTRA, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme, decorațiuni nonconformiste, bunătăti de casă, picnic la iarbă verde, ateliere de creație, codițe împletite, haine unicat și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală. Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani. Îți pregătim o zonă de relaxare, un colț de mâncare și băuturi locale, demonstrații ale artiștilor și ateliere creative pentru toată familia.

Fiecare ediție de târg susține două cauze sociale – Asociația de Poveste și Sus Inima, pentru că o comunitate puternică se poate construi doar prin implicarea noastră, a tuturor!

Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul festival de produse handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară”, a spus Anda Suciu, coordonatorul proiectului.

Creative Buzz va avea loc în perioada 10-13 septembrie, între orele 9.00 și 20.00, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Accesul se face pe baza biletului de intrare în muzeu sau abonamentelor. Se recomandă purtarea măștii de protecție și respectarea măsurilor de igienă și distanțare fizică.

Răspunde