Tu cum vezi Sibiul?

Tu cum vezi Sibiul?

Tinerii interesați de fotografie sunt provocați să surprindă ȋn imagini frumusețile orașului Sibiu, ȋn cadrul competiției „Orizonturi sibiene”.

Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi Fotoclubul ORIZONT invită tinerii care locuiesc ȋn oraș sau care au vizitat orașul să trimită fotografii originale cu profilul clădirilor, din diverse locații ȋnalte (clădiri cu o perspectivă largă, poduri de case, turnuri etc.), care să scoată ȋn evidență orizontul Sibiului.

„Din dragoste pentru Sibiu și pentru tot ce are el mai frumos, am dat startul unui concurs care să cuprindă cele mai spectaculoase și suprinzătoare fotografii făcute de la înălţime în orașul nostru. Din cauza situației actuale, ne este greu să decidem care este cel mai prielnic moment de a vizita Sibiul. Dar, fie că vom provoca sibienii să o ia la pas pentru a realiza fotografii, fie că ȋi vom determina pe cei care au vizitat orașul nostru să caute ȋn arhivele fotografice, dorim să punem în valoare inepuizabila expresie a profilului urban sibian, farmecul și capodoperele arhitecturale ale semețului burg” este mesajul organizatorilor.

Concurenților li se solicită să trimită maximum 10 fotografii la o rezoluţie minimă de 1920×1080 pixeli, pe adresa de e-mail sibiuccs@gmail.com, până în data de 2 septembrie, alături de numele integral al autorului. Cele mai bune lucrări vor fi premiate ȋn luna septembrie cu medalii oferite de Fotoclubul ORIZONT și vor apărea ȋn broșura „Orizonturi sibiene”.

Răspunde