Pulpe de pui pe pat de legume

Pulpe de pui pe pat de legume

[ingredients title=”Ingrediente (pentru 4 persoane)”]

  • 8 ciocănele de pui
  • 1 vânătă
  • un ardei roşu (kapia sau gogoşar)
  • 1 roşie mare
  • 1 ceapă
  • 4 căţei de usturoi
  • salvie proaspătă sau uscată
  • amestec de busuioc şi cimbrişor uscat
  • ulei de măsline

[/ingredients]

[directions title=”Mod de preparare”]

  1. Ciocănelele de pui se spală şi se fierb 10 minute în apă cu sare, după care se scot, se scurg de apă şi se presară deasupra amestec de busuioc şi cimbrişor.
  2. Legumele se spală, se taie cubuleţe, usturoiul se mărunţeşte şi toate se amestecă cu ulei de măsline, se asezonează cu sare şi piper şi se pun într-o tavă termorezistentă.
  3. Se presară câteva frunze de salvie şi se aşează ciocănelele de pui. Se coace 30 de minute în cuptorul fierbinte. Se servește imediat.

[/directions]

Răspunde