Produsele tradiționale din Țara Oltului așteaptă să fie (re)descoperite cu ocazia evenimentului gastronomic „Produc. Savurez. Mănânc”.
Sibienii sunt invitați la picnic, într-un decor inedit. „Oaspeţii vor fi aşteptaţi cu celebrul ceaun de porc pregătit la Bradu, dar şi cu faimoasele plăcinte din mere şi prune sau hencleș specific zonei. Ceaunul va fi presărat cu condimente secrete ale gospodinelor din comuna Bradu. Pentru cei ce vor dori să nu uite toate aceste gusturi, pot lua acasă bucatele prezentate de producătorii locali, precum lactate din lapte de vacă şi bivoliţă, fructe şi legume crescute în grădinile localnicilor, dar şi preparate din carne de porc”, anunță inițiatorii proiectului, Asociaţia ACT Sibiu.
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 22 august, între orele 16 şi 20, lângă pensiunea „Iza” din satul Bradu, iar cei care nu pot ajunge în acest sfârșit de săptămână mai au o șansă sâmbăta viitoare, pe 29 august, în același interval.