Avocatul, drobul și clătitele

Avocatul, drobul și clătitele

Preparatele din carne de miel se numără printre mâncărurile preferate ale avocatului sibian Horațiu Marin.

„Ca și fel principal din gastronomia locală, aș menționa preparatele din carne de miel, precum friptură sau drob, dar și clătitele cu brânză de burduf. Sunt un adept al produselor alimentare provenite de la producători locali, sibieni”, a răspuns Horațiu Marin, întrebat care este mâncarea care îi încântă cel mai tare papilele gustative.

Fostul subprefect este, deocamdată, singurul candidat la Primăria Sibiu care și-a anunțat intenția de a veni în sprijinul producătorilor locali cu măsuri economice.

„Voi susține producătorii locali și modernizarea piețelor agroalimentare și voi căuta soluții de subvenționare sau reducere a tarifelor pentru închirierea tarabelor”, promite tânărul cu aspirații de primar. El a mai declarat că ar vrea să pună bazele unei burse a producătorilor locali, care să-i ajute pe micii producători de lactate, carne și alte produse alimentare tradiționale să supraviețuiască.

Răspunde