Succes la dublu pentru Alin Barabancea

Succes la dublu pentru Alin Barabancea

Chef Alin Barabancea a acceptat o dublă provocare profesională!

De curând, tânărul bucătar sibian conduce nu una, ci două echipe din Capitală: la Moon Brasserie, un restaurant chic cu specific internațional de pe malul Dâmboviței, cotat cu 4,5 stele pe Tripadvisor, dar și la Sole D’Italia, o locație de 5 stele unde gastronomia italiană este ca la ea acasă.

„Așa cum e normal să facă un bucătar care își dorește să fie urmat de prieteni și potențiali clienți, am zis să vă împărtășesc unde îmi desfășor activitatea și unde mă găsiți. Am început colaborarea în postura de Executive Chef în cadrul restaurantelor Moon Brasserie și Sole D’Italia, iar asta înseamnă că 5 zile din 7 le voi petrece în bucătăria acestor două locații și voi face ce știu mai bine, adică voi găti pentru voi. Totodată, și echipele care sunt in aceste locații sunt cele cărora trebuie să le mulțumiți ori de câte ori ne treceți pragul, căci e posibil să fi gătit ei pentru voi, fiindcă noi promovăm munca în echipă și încrederea în preparatele noastre, indiferent cine le gătește. Recunosc, este o provocare să fiu părtaș la meniul ambelor restaurante, însă sunt convins că o să fie totul la superlativ!”, a anunțat Alin, pe pagina sa de socializare.

Câștigător al competiției locale Young Chef Award, în 2017, Chef Alin Barabancea a fost ambasador al programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019.

Răspunde