[ingredients title=”Ingrediente”]
- o lingură de parmezan ras
- chives
- busuioc
- oregano
- 1/2 linguriţă de sare de mare
- piper
- o linguriţă de oţet balsamic
- ulei de măsline
- 300 g roşii cherry
- un zucchini mare
[/ingredients]
[directions title=”Mod de preparare”]
- Zucchini se taie în sferturi, bucățile se ung cu ulei de măsline şi se coc la grill câte 5 minute pe fiecare parte, având grijă să nu devină prea moi. Apoi se taie fiecare bucată de zucchini în cubuleţe.
- Roşiile se taie în jumătăţi şi se amestecă cu bucăţelele de zucchini.
- Ierburile aromate se taie mărunt, astfel încât să se obţină două linguri de ierburi aromatice, care se adaugă peste legume.
- Se pregăteşte un dressing dintr-o lingură de ulei, oţetul balsamic, sare, piper şi parmezan şi se toarnă peste salată.
[/directions]