Totul pentru sport. Cu siguranță, la Aria!

Totul pentru sport. Cu siguranță, la Aria!

Cea mai mare sală de sport din Transilvania, Aria All 4 Sport, își redeschide porțile tuturor iubitorilor de activitate fizică, precum și abonaților deja existenți, începând de luni, 15 iunie, ora 6.30.

All 4 Sport, zona sportivă din cadrul Aria Sibiu, pune la dispoziție o zonă largă și aerisită pentru antrenamente individuale. Este spațiul ideal în cadrul căruia poți executa antrenamentele individuale dorite. Cu o suprafață de 1.120 mp și o capacitate – conform noilor reglementări – de 110 persoane, dotată cu aparatură de ultimă generație marca Techno Gym, lider în producția de echipamente de fitness, noua sală de fitness te va provoca să îți lucrezi întregul corp pentru a obține rezultatele dorite. În sala de fitness ALL-4-SPORT, sunt pregătite tuturor iubitorilor de sport 35 de aparate pentru dezvoltarea forței, 62 de aparate cardio, 4 aparate pentru flexibilitate, 4 omnia functional training și 6 bănci pentru piept.

“Prioritatea noastră numărul unu a fost și va fi mereu siguranța și fericirea oaspeților noștri. Au fost montate stații de dezinfectare, au fost repoziționate toate aparatele pentru a asigura distanțarea socială, a fost implementat un sistem nou de rezervări on line, s-au modernizat și lărgit capacitatea vestiarelor și s-au extins intervalele orare dedicate activităților de curățenie și dezinfecție”, precizează Claudiu Niculciuc, director general Aqua, Sport, Fun.

Răspunde