Recomandat la Mediaș: Hanul Greweln, un punct de întâlnire al gastronomiei românești, săsești și maghiare

Recomandat la Mediaș: Hanul Greweln, un punct de întâlnire al gastronomiei românești, săsești și maghiare

Un adevărat paradis „verde”, iubit de multe generații de medieșeni, Hanul Greweln vă așteaptă din nou, începând de mâine, 13 iunie.

Zilnic, între orele 10.00 și 22.00, pe terasa generoasă vă puteți bucura de meniul adaptat la preferințele gurmanzilor de toate vârstele.

Complet reinventat, după o investiție de 150.000 de euro, Hanul Greweln este faimos nu doar în rândul localnicilor, ci și printre turiști, datorită preparatelor sale delicioase, între care se remarcă specialitatea casei: ciorba de fasole boabe cu afumătură Jokai. Meniul restaurantului propune mâncăruri din bucătăria tradițională românească și din gastronomia internațională, antreuri, minuturi și feluri principale gătite la cuptor sau la grătar după toate regulile artei culinare, însoțite de vinuri alese.

Activitatea a fost suspendată de la jumătatea lunii martie, odată cu intrarea în starea de urgență. În vederea redeschiderii, au fost luate toate măsurile necesare pentru protejarea oaspeților și a personalului. „Siguranța și sănătatea, atât a clienților, cât și a angajaților noștri este prioritatea noastră cea mai înaltă”, dă asigurări conducerea Hanului Greweln.

Răspunde