Minim 2 metri, maxim 2 ore

Minim 2 metri, maxim 2 ore

Muzeul Brukenthal se redeschide pentru public.

Începând de mâine, Muzeul Național Brukenthal reia programul de vizitare în Palatul Brukenthal – Galeria de Artă Europeană, Muzeul de Istorie Casa Altemberger și Muzeul de Istorie Naturală.

Programul de vizitare este de miercuri până duminică, de la 9:00 la 13:30 și de la 14:30 la 17:00. În intervalul orar 13:30 – 14:30, muzeul se va închide pentru dezinfecție. Accesul vizitatorilor se va face după verificarea temperaturii, iar acoperirea gurii și a nasului cu masca de protecție este obligatorie pe toată durata timpului petrecut în muzeu.

Alexandru Chituță, şef secție: “În acord cu recomandările pentru deschiderea graduală, în această etapă sunt deschise doar circuitele de vizitare care permit fluxul unidirecțional. Personalul muzeului are dreptul și obligația de a eșalona accesul publicului și distribuirea vizitatorilor, astfel încât să fie posibilă vizionarea expoziției în condiții de siguranță și cu menținerea distanței recomandate de 2 metri. Durata maximă a timpului petrecut de vizitatori în muzeu este de 2 ore”.

Biblioteca Brukenthal va rămâne închisă deocamdată.

Răspunde