Gratis la muzeu

Gratis la muzeu

Vizitatorii vor beneficia de intrare gratuită în Muzeul ASTRA, mâine, 18 mai, cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor.

Muzeul a fost redeschis vineri, 15 mai, după încheierea stării de urgență, și a înregistrat deja 2.577 vizitatori în acest sfârșit de săptămână.

Instituția sibiană de cultură a respectat toate obligațiile și recomandările făcute de autorități și de specialiștii din domeniul medical, pentru a se asigura că atât personalul, cât și publicul larg se pot bucura în siguranță de tot ceea ce are de oferit Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Astfel, au fost montate panouri din plexiglas în zonele de casierii, la cele trei intrări, distanțiere autocolante la casierii și la intrări, au fost amenajate șase puncte cu dezinfectant, au fost amplasate panouri informative cu normele sanitare și de distanțare socială recomandate de INSP și au fost realizate materiale video informative despre cum se poate efectua în siguranță o vizită la muzeu.

Programul zilnic de vizitare al muzeului este între orele 8 și 20.

Muzeul în aer liber poate primi zilnic aproximativ 2.500 de turiști, cu respectarea normelor sanitare și a recomandărilor de distanțare socială.

Răspunde