„Băcănia cu delicii” – magazinul online al casei tale

„Băcănia cu delicii” – magazinul online al casei tale

Prefera Foods, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața conservelor din România, care deține în portofoliul său gamele de produse „Capricii și Delicii”, „Atelier Mediaș” și „de Azi”, vine în sprijinul consumatorilor prin lansarea noului magazin online.

Magazinul accesibil la adresa www.bacaniacudelicii.ro comercializează toate produsele din gama premium „Capricii și Delicii”, fie că vorbim despre sortimentele de salată de vinete și zacuscă, ori despre pateuri și ciorbe. Nu lipsesc nici conservele de carne și mâncare gătită, precum și produsele din gama „Atelier de Mediaș”.

Produsele pot fi livrate prin curier oriunde în țară. La comenzile de minimum 150 lei, livrarea este gratuită. Plata se face online, exclusiv prin card bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard și Maestro), printr-o platformă securizată ce folosește tehnologia 3D secure.

”Sperăm ca până la mijlocul anului, să avem în magazinul online și gama de produse fresh “de Azi”, produse foarte apreciate de consumatorii noștri”, a precizat Celina Condorovici, director de marketing al Prefera Foods.

Totodată, producătorul român a lansat campania de solidaritate „Împarte delicii celor dragi”, în cadrul căreia vor fi livrate 1.000 de pachete gratuite celor care au nevoie de ajutor în această perioadă. „Oricine face o comandă de minimum 40 de lei are posibilitatea de a nominaliza, la finalul comenzii, o persoană despre care știe că are nevoie de ajutor în această perioadă. Iar în timp ce clienții noștri se bucură de produsele comandate, cei pe care i-au nominalizat primesc, direct la adresa indicată, unul dintre cele 1.000 de pachete gratuite «Cutia cu delicii», pe care noi le-am pregătit pentru această campanie”, explică reprezentanta companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *