Voi ce faceți cu ouăle fierte?
Noi am aflat de la doamna Aurelia Rusu o rețetă pe care v-o recomandăm cu toată încrederea!
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 100 g iaurt
- 1 cană cu orez
- 6 ouă fierte tari
- 6 roșii
- 1 broccoli
- frunze de spanac sau salată
- condimente
[/ingredients]
[directions title=”Mod de preparare”]
- Se toacă 5 ouă, se amestecă cu iaurtul, se condimentează după gust.
- Apoi se pune orezul fiert și răcit, precum și buchete (bucăți) de broccoli fiert în prealabil.
- Pentru a putea fi servit, punem în fiecare farfurie o frunză mare de spanac sau salată, o jumătate de roșie, pentru care așezăm orezul cu ouăle amestecate deja.
- Ornăm apoi cu câte o felie din oul păstrat peste aceasta.
[/directions]
Poftă bună!