Rădăcini românești

Rădăcini românești

Comunitatea „Semințe libere – România în Tranziție” invită iubitorii de semințe tradiționale din zona Sibiului la un eveniment pentru comunitate.

Participanții se toate vârstele sunt așteptați duminică, 8 martie, de la orele 10, la restaurantul „Zestrea” din Piața Mare. Ei vor putea obține gratuit semințe, bulbi sau butași din soiuri tradiționale autohtone și vor afla cum să le îngrijească.

„Ne vom bucura să putem lua ceaiul sau cafeaua de dimineață împreună, să ne cunoaștem sau revedem și să aducem mai multă speranță și siguranța viitorului semințelor tradiționale din România. Nu trebuie să dai ca să primești, nu trebuie să ai ca să primești – rămân regulile cele mai importante pe care vrem să le ducem mai departe. Semințele nu le-am inventat noi, ci sunt aici dinaintea noastră, avem datoria să le păstrăm mai departe vii, curate, puternice, pentru generațiile care vin”, transmit organizatorii.

La eveniment și-a anunțat participarea și Adina M. Moise, inițiatoarea proiectului „Semințe libere”, care va susține o prezentare intitulată „Nevoi și resurse în comunitate”.

Pentru o bună organizare, cei interesați trebuie să completeze acest formular: https://docs.google.com/forms/d/1AblNcvxotRvApc1n7peeOmmSRRrXfWpWfMgowJvlidc.

Răspunde