„Cântăm de acasă, pentru sibieni!”. Programul stagiunii online

„Cântăm de acasă, pentru sibieni!”. Programul stagiunii online

Stagiunea online a Filarmonicii de Stat Sibiu continuă cu noi producții prezentate publicului, în mediul virtual.

Programul ”Stage@home” a mobilizat artiștii sibieni care au creat clipuri educative sau amuzante, clipuri care au fost publicate pe pagina de Facebook a instituției.

„Muzicienii Filarmonicii dau o culoare sonoră atmosferei sumbre așternute peste Sibiu. În multitudinea de «breaking news»-uri, dacă veți auzi o trompetă sau trombon, trebuie să știți că suntem noi, încercând să vă distragem atenția de la starea de urgență și să ne menținem formă pentru viitoarele concerte online și offline. Știm orele de liniște și promitem că le vom respecta!

Totodată, în mediul virtual găzduit de Filarmonica de Stat Sibiu, transmitem zilnic mesaje pozitive, organizăm concursuri cu premii și expoziții foto”, spune Laurențiu Străuț, purtătorul de cuvânt al instituției.

O altă veste bună că Filarmonica de Stat Sibiu a fost nominalizată la categoria ”Muzică” a ediției aniversare a Premiilor Radio România Cultural, programată a se desfășura în 30 martie. În cursă, alături de Filarmonica sibiană, au mai rămas Elena Mîndru – una dintre cele mai valoroase reprezentante ale jazz-ului românesc și european, și trupa de pop melodramatic ”Robin and The Backstabbers”.

Răspunde