Medalie la Stuttgart

Medalie la Stuttgart

Bucătarul-șef de la Ramada Sibiu a obținut un rezultat de excepție la Olimpiada Mondială de Gastronomie 2020.

Chef Gheorghe Ciutacu a reușit să câștige pentru România o medalie de bronz în artă culinară, după ce a arătat lumii întregi „cu ce se mănâncă” gastronomia sibiană. Folosind ingredient locale, Ciutacu a reinterpretat preparate tradiționale într-un meniu inedit: Deliciul ciobanului, Supa miresei ciobanului, Cina ciobanului, Ospățul ciobanului „File de cerb Crinț”, Desertul ciobanului.

„Olimpiada Gastronomică de la Sttutgart mi-a adus o meritată medalie de bronz. Este o experiență unică și inedită, însă important este că am participat. Având în vedere această performanță personală, mulțumesc hotelului Ramada Sibiu, Grădina Verde Sibiu, Ecoprod, Restaurant Antonia și Lavitex Prod SRL”, a spus Gheorghe Ciutacu.

Printre primii care l-au felicitat se numără Radu Zărnescu, președintele Euro-Toques România, și Adrian Neag, manager de proiect la Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism.

Gheorghe Ciutacu este executive chef la Hotel Ramada Sibiu, secretar general Euro-Toques România și membru în Asociația Culturală Euro Est Alternativ (ACEEA).

Răspunde