Mărțișoare dulci

Mărțișoare dulci

„Căsuța Dulce” este primul laborator de cofetărie din Sibiu care le răsfață pe doamne și domnișoare cu „mărțișoare” comestibile.

Pentru 1 Martie sau Ziua Femeii, clienții care aleg un mărțișor vesel, pregătit cu drag la „Căsuța Dulce”, vor fi răsplătiți cu zâmbete calde. Prăjiturelele colorate, împachetate cu șnur alb-roșu, impresionează la prima vedere și cuceresc la prima degustare.

„Mărțișoarele noastre sunt foarte căutate și anul acesta. Clienții spun că un astfel de mărțișor cu gust este cu adevărat o surpriză, o variantă originală de cadou dulce pentru doamnele și domnișoarele importante din viața lor. Am pregătit pentru prima dată mărțișoare dulci anul trecut și au fost apreciate, iar în aceste zile, mulți dintre clienți au revenit”, ne-a spus Marci Verniceanu, una dintre artizanele de la „Căsuța Dulce”.

Sibienii pot alege brioșe (7 lei), ișlere (3 lei), eclere (10 lei), monoporții (7 lei) sau macarons la prețul de 4 lei/bucata, respectiv 7 lei/setul de 2 bucăți și 11 lei pentru 3 bucăți.

„Căsuța Dulce” primește comenzi de mărțișoare până sâmbătă, 7 martie, la telefon 0740 046 941 sau 0743 991 965.

Răspunde