Inimioarele din ciocolată roșie, noua modă de Valentine’s Day

Inimioarele din ciocolată roșie, noua modă de Valentine’s Day

Atelierul de ciocolată artizanală Pralin din Cisnădie a dat lovitura de Ziua Îndrăgostiților cu un produs original.

Cei de la Pralin vând foarte bine noile praline din ciocolată de culoare roşie, majoritatea alegând inimioarele roşii pictate manual.

„Anul acesta, motivul principal a fost inima, iar culoarea preferată anul acesta a fost roşu. Există un colorant natural, care se obţine şi pe bază de sfeclă roşie. Încercăm să dăm un pic de spaţialitate lucrărilor, pentru că foarte multe dintre lucrări sunt plate. Spre exemplu, într-o familie nu este numai un beneficiar şi atunci trebuia să facem nişte construcţii şi am încercat să adaptăm tot ceea ce înseamnă dimensiuni la figurine la ceva care să poată fi compus. Şi aşa cum sunt tablourile de iarnă, cum sunt tablourile de Paşte, am făcut această compoziţie: inimile 3D de ciocolată. Clienţii spun că este ceva inedit, nu au mai văzut aşa ceva. Chiar arată ca o lucrare de sine stătătoare, care spune şi mesajul «I love you»„, a explicat Florin Balan, proprietarul fabricii de ciocolată din Cisnădie, pentru Agerpres.

Pralin Cisnădie oferă și inimioare de ciocolată aurite, pe care de obicei clienții le aleg datorită aspectului și puțini știu că aurul comestibil de 22 de karate ajută în afecțiunile reumatismale, potrivit ciocolatierului Florin Balan.

Sezonul abia a început, iar Florin Balan preconizează că în martie va avea de două ori mai multe comenzi!

Răspunde