Bucătari galonați din toată România vor petrece propriul Revelion la un conac din Mărginimea Sibiului, iar meniul este demn de o curte regală.
Pregătirile sunt în toi, iar locurile au fost deja epuizate pentru cea de-a doua ediție a Revelionului Bucătarilor 2020 la Conacul „Maria Theresa” din Orlat.
Mâine seară, aici își dau întâlnire gurmanzii pentru un festin culinar de elită, inspirat din epoca regelui Ludovic al XIV-lea.
„Tematica mesei festive în fiecare an este modelul de bufet festiv de la curtea regelui, în spiritul lui Ludovic al XIV-lea”, a spus chef Radu Zărnescu, președintele Euro-Toques Romania, pentru „Strada Cetății”.
Evenimentul exclusivist organizat de Asociația Culturală Euro Est Alternativ și găzduit de Conacul „Maria Theresa” a ajuns la cea de-a doua ediție și promite, ca și anul trecut, o atmosferă nobilă și produse de la producătorii tradiționali.
Poate vor fi invitati si unii sibieni sau acestia vor organiza un revelion unde ii vor invita pe cei procopsiti la Sibiu anul trecut (pana atunci nu i-am vazut!)