Ciocolata Muzeului Bucovinei, made in Cisnădie!

Ciocolata Muzeului Bucovinei, made in Cisnădie!

Fabrica de ciocolată Pralin Cisnădie a creat pentru Muzeul Bucovinei din Suceava un produs personalizat, cu o rețetă specială, în serie limitată.

Începând de acum, Muzeul Bucovinei își răsfață vizitatorii cu o marcă proprie de ciocolată, o amintire dulce, care va putea fi achiziționată de la magazinul de prezentare al Muzeului de Istorie și de la standul Cetății de Scaun a Sucevei.

„Vizitatorii sunt invitați să guste noul produs de brand, Muzeul Bucovinei fiind printre puținele muzee din România și chiar din Europa care au propria marcă de ciocolată. Ciocolata Muzeului Bucovinei, produs fabricat manual, în serie limitată, creată după o rețetă specială, dedicată muzeului sucevean, poate fi un suvenir sau un cadou elegant.

Firma din Sibiu cu care Muzeul Bucovinei a colaborat a creat pentru vizitatorii şi clienţii muzeului o combinaţie de ciocolată cu lapte, cremă de rom și biscuit crocant, prezentată într-un ambalaj elegant, cu însemne și culori specifice logo-ului muzeului. Ciocolata se poate achiziționa începând cu data de 25 ianuarie 2020, de la magazinul Muzeului de Istorie.

Și nu întâmplătoare a fost aleasă data lansării ciocolatei Muzeului Bucovinei, la sărbătorirea a 120 de ani de la înființarea Muzeului din Suceava, un produs de marcă alăturat unui eveniment de prestigiu!”, au anunțat reprezentanții muzeului.

În 2008, Muzeul Național Brukenthal a fost primul din România care și-a lansat propria ciocolată, tot în parteneriat cu atelierul Pralin.

Răspunde