Bogățiile naturii stau la păstrare în „Cămara lu’ Ganea”

Bogățiile naturii stau la păstrare în „Cămara lu’ Ganea”

Dulcețurile și siropurile ne ajută să ne bucurăm de tot ce-i mai bun din fructe, chiar și în plină iarnă.

Recolta anului trecut a fost transformată într-o adevărată comoară de vitamine prin priceperea familiei Ganea din Mediaș.

„Prin 2013 am produs primele dulcețuri cu fructe din grădina proprie din satul Alma Vii. Cu multă muncă și hrănind pământul doar cu îngrășământ natural, am transformat coacăzele, menta, salvia, gutuile, zmeura sau căpșunele în dulcețuri naturale, fără conservanți. Fiecare dulceață își are propria poveste dulce și reprezintă patrimoniul familiei noastre”, ne-a mărturisit Ionela Ganea.

Socul scade tensiunea, porumbelele au vitamina K și mult fier și vitamina C. Zmeura și murele au antioxidanți, murele și gutuile sunt folositoare pentru imunitate, mierea de salcâm este antistres, porumbelele se folosesc și la gută, findcă ajută foarte bine la eliminarea acidului uric.

„Siropurile noastre vin să încununeze munca depusă pentru realizarea dulcețurilor. Alături de fructele din grădina proprie, culegem direct din natură fructele de pădure, socul, porumbelele etc., pentru a întregi gama și a satisface astfel exigențele clienților noștri”, explică Liviu Ganea, inginerul devenit producător de dulcețuri și siropuri 100% naturale.

Calitatea „siropurilor lu’ Ganea” este apreciată atât în zona noastră și dincolo de Carpați, în restaurante din București, cât și în afara țării, în Franța, SUA sau Belgia.

Răspunde