Spectacol culinar la Marpod. „Parcă m-am întors în timp!”

Spectacol culinar la Marpod. „Parcă m-am întors în timp!”

Ferma de oi din Marpod a fost gazda unui eveniment în care s-au întâlnit tradiția și știința culinară. Ce a ieșit? Spectacol!

Bucătarii din echipa Masters of Flames au făcut cu adevărat spectacol la Ram Meat Organic Cooking Show. Chef Radu Zărnescu, chef Vasile Bădilă, chef Adrian Șișiu, chef George Trofar și chef Adrian Baciu, alături de fermierul Mihai Sopa, au profitat de ingredientele de cea mai bună calitate și și-au pus la contribuție cunoștințele și experiența pentru a scoate tot ce-i mai bun din batal.

„Ram Meat – Organic Cooking Show la ferma de oi de la Marpod, nouă rețete din carne de batal gătite în spirit arhaic și modern! Am găsit un spațiu ideal pentru profesioniști, acea fermă unde toate produsele sunt fără conservanți, coloranți sau alte substanțe nocive agreate în industria alimentară. Am găsit locul unde brânza are gust de lapte, smântâna are consistență și grăsime de minim 70%, carnea de batal este gustoasă și fragedă! Parcă m-am întors în timp… îți mulțumesc, Mihai, pentru găzduire și suport!”, spune Radu Zărnescu.

Răspunde