Zacusca, arma secretă

Zacusca, arma secretă

Toate gospodinele din Terezian sunt așteptate, duminică, la bătălia zacuștii!

În perioada 4-6 octombrie, Fundația Comunitară Sibiu organizează Zilele Vecinătății în cartierul Terezian, pe strada Gladiolelor. Sibienii pot să participe la diverse activități de relaxare, sport, concerte, film în aer liber și ateliere gândite pentru toate categoriile de vârstă.

Astăzi și mâine, între orele 11 și 21, gurmanzilor le stau la dispoziție rulotele de street food și standurile celor de la Outlaw Cuisine by Paunchy Brothers, Sweets – Smaak și Bere 1717.

Duminică, 6 octombrie, locuitorii din Terezian și nu numai sunt tentați cu un picnic urban și degustare de produse pregătite de elevii Liceului de Industrie Alimentară (între orele 11 și 14), iar de la 12 la 14, organizatorii anunță „Bătălia zacuștii” și vă provoacă la un concurs de rețete de zacuscă.

“Dacă crezi că faci cea mai bună zacuscă sau rudele și prietenii te roagă mereu să le dai și lor câteva borcănele, te așteptăm cu un borcan în zona special amenajată din parcul de pe Gladiolelor, în intervalul orar 12:00 – 12:30, pentru a te înscrie în concurs, iar la 14:00 anunțăm câștigătorii. Vom premia cea mai bună zacuscă desemnată de un juriu, dar și pe cea aleasă de public.

Dacă știi pe cineva care face cea mai bună zacuscă pe care ai mâncat-o vreodată, te rugăm să-i dai semn”, este mesajul organizatorilor.

Răspunde