19/01/2022

Strada Cetății

Vești și povești să le-ndrăgești!

Brunch de toamnă la biserica fortificată din Șelimbăr

timp de citire 2 min

Următoarea ediție a evenimentului “Flavours and Sounds of Transylvania” vă așteaptă cu must și alte delicatese de sezon la Șelimbăr.

Încercați neapărat supa de găină, virșli și mici de berbec la grătar sau plăcinta cu ceapă.

Program

  • 11:00 – 13:00 Brunch cu bufet și specialități locale de sezon
  • 13:00 – 15:00 Plimbare prin sat și pe dealurile din împrejurimi
  • 15:00 – 16:00 Ateliere pentru copii și adulți

“La brunch-ul de la Șelimbăr, începem cu partea culinară și continuăm cu linsul degetelor și desenatul mustăților, după ce bem must proaspăt de struguri. Apoi, vom lua parte la un tur al ansamblului bisericii din Șelimbăr, cu prezentarea proiectelor sociale din incintă, și la un concert deosebit. Iar când ne vine pofta de suflecat mâneci și «învățat făcând», participăm la atelierele de făcut lumânări și grădinărit – compost”, anunță Asociația My Transylvania.

Concertul de muzică de cameră găzduit de biserica evanghelică va fi susținut de Melinda Samson, Elisa Gunesch, Brita Falch Leutert și Jürg Leutert, care vor prezenta un program muzical plin de culoare ce va pune în valoare aspectele frumoase, dar melancolice ale toamnei. Intrarea este liberă, însă participanții sunt îndemnați să susțină cu donații restaurarea orgilor din bisericile săsești.

Tot cu prilejul brunch-ului de la Șelimbăr, veți putea cunoaște activitatea atelierelor protejate ale Asociației Diakoniewerk International.

Lasă un răspuns