Revelion 5780

Revelion 5780

Bucate de sărbătoare evreiești vor putea fi încercate cu ocazia Anului Nou evreiesc, Roș Hașana, la restaurantul Pasaj.

Roș Hașana înseamnă „capul anului” și este sărbătoarea care marchează crearea lumii, în tradiția iudaică – după socotelile acestea, în câteva zile vom intra în anul 5780.

Așadar, cei care doresc să participe la “Revelionul” evreiesc de la Sibiu sunt așteptați la Pasaj, sâmbătă, 29 septembrie, începând cu ora 18.30.

“În multe culturi se obișnuiește ca în această perioadă să se organizeze mese speciale, unde se adună familia din toate colțurile lumii și se bucură de roadele toamnei. Și la evrei, tradiția ne aduce în jurul mesei, ca să începem noul an în belșug, alături de oameni dragi, cu sentimentul că suntem susținuți în planurile noastre, atât de divinitate, cât și de comunitate.

Ne-am dorit să recreăm atmosfera specifică familiei tradiționale evreiești care se reunește în jurul mesei festive de Anul Nou și de aceea vă invităm să vă alăturați nouă și intrăm în noul an cu cele mai bune preparate specifice!
Este foarte important să vă înscrieți din timp, ca să vă rezervăm unul dintre cele doar 20 de locuri. Puteți să ne trimiteți un mesaj la adresa ebraicapelitere@gmail.com. Contribuția de 150 lei de persoană poate fi achitată la fața locului”, transmit organizatorii evenimentului.

Răspunde