Mangalița are propriul festival. La Racovița!

Mangalița are propriul festival. La Racovița!

Valea Moașei, o zonă binecuvântată cu peisaje frumoase și foarte îndrăgită de sibieni, va fi scena primului festival dedicat porcului de mangalița.

Evenimentul este organizat sub „umbrela” programului Regiune Gastronomică Europeană 2019 de crescătorul Dan Limbășan, din Racovița, cel care a revitalizat creșterea acestei rase de porc.

Sunteți așteptați în data de 17-18 august în superba locație Valea Moașei, unde se va desfășura prima ediție a Festivalul Gastronomic ‘Mangalița de la Racovița’, în care vedeta va fi porcul de mangalița. Acest festin culinar va fi pus în valoare de către bucătari vestiți ai zonei Sibiului și nu numai.
Ca toate preparatele să ne priască în tihnă, ele vor fi însoțite de o bere rece și o muzică de calitate.
Sâmbătă, începând cu ora 16:00, vă așteptăm să ne simțim bine împreună, iar odată cu lăsarea serii muzica de calitate își va face loc printre noi, în cadrul discotecii în aer liber acompaniată de un foc de tabără.
Duminică, începând cu ora 13:00, vă așteptăm la un spectacol folcloric cu artiști consacrați și ansambluri folclorice din zona Sibiului.
Toate mâncărurile servite sunt pregătite de către echipa Carmangeriei Mangalița de la Racovița. Vă așteptăm sa vă încântați papilele gustative cu produse tradiționale autentice din carne de porc de mangalița”, anunță Limbășan.

Răspunde