Festivalul din parc

Festivalul din parc

Zeci de specii de street food cresc în parcul Sub Arini, până pe 22 august.

Cărnuri de la Bătrânu’ Sas, mâncare indiană de la IndiVan Food Truck, cannolli, profiterol, belcolade și alte dulcegării de la Zobuian, eclere de la Sucré, picanterii mexicane de la Mexican Bizness, tagliata de vită de la Cimbru Food Truck și multe altele îi atrag pe gurmanzi la cea de a doua ediție a festivalului Focus in the Park.

„Pentru patru zile, mutăm străzile frumoase din centrul Sibiului pe aleile din Sub Arini, așa că street food-ul cu care te-ai obișnuit se transformă în Street Food in the Park 2019. Aceleași preparate delicioase, dar într-un decor mai alternativ, mai răcoros și mai muzical! Ne-am plimbat prin toată țara și am degustat o mulțime de mâncăruri, dintre care le-am ales pentru Street Food in the Park doar pe cele care ne-au făcut să cerem supliment”, spun organizatorii.

Ca să nu vă lase să suferiți de sete, cei de la Nembeer au adus sortimentele lor cu nume delicioase – Amarilla, Draculina, Boema, Indiana și Ghimbeer -, dar au pregătit și un tanc de 300 litri de bere artizanală.

Răspunde