Bucuroși de oaspeți

Bucuroși de oaspeți

Știm că sibienii nu primesc pe oricine în curtea lor, dar de data asta am găsit o excepție!

Mâncarea tradițională reinterpretată și băuturile bine alese vor face deliciul celei de-a doua ediții a evenimentului Gastro Urban, vineri, 2 august, începând cu ora 17, în curtea casei de pe strada Avram Iancu nr. 11.

În această ediție de vară, arhitectura, pictura și muzica promit să se îmbine armonios cu mâncarea autentică, reinventată.

„Obiceiurile culinare, gastronomia, fac parte esențială din identitatea oricărui popor, din fondul valorilor intime care constituie țesătura unei națiuni”, este de părere Cezar Ioan, inițiatorul Congresului Național de Gastronomie și Vin, invitat la Gastro Urban #2. În „meniul” invitaților se mai află chef Erdei Lorant, barista Adrian Oprea, doi producători regionali de vinuri și doi producători locali de bere artizanală, dar și artistul plastic Alin Trif.

„Gastro Urban este un eveniment periodic prin care reînviem rețetele culinare ale micro-comunităților din curțile sibiene într-un cadru de poveste, cu invitați din domeniul gastronomic, live session-uri și live performance-uri. Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație. La eveniment strângem donații pentru cazuri sociale prin A.P.C.F. HEART”, au anunțat organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *