Pentru prima oară la Sibiu: brunch evreiesc

Pentru prima oară la Sibiu: brunch evreiesc

“Ebraica, pe litere” organizează primul eveniment din cadrul atelierelor culinare cu tematică evreiască, duminică, 30 iunie, de la ora 10.30.

Brunch-ul va avea loc la restaurantul Pasaj, din str. Târgului nr. 3A, preparatele fiind realizate de către echipa restaurantului.

Meniul este alcătuit dintr-o selecție de preparate tradiționale și specifice din diferite zone geografice unde s-au stabilit și s-au dezvoltat comunități evreiești de-a lungul secolelor, dintre care menționăm nordul Africii, Europa de Est și Rusia, Orientul Mijlociu. Atmosfera va fi completată de câteva cuvinte despre gastronomia evreiască, precum și de o colecție de cântece și melodii specifice zonelor mai sus menționate.

„Unul dintre motivele principale pentru organizarea acestei serii de programe este crearea unei punți de dialog între oameni și o mai bună înțelegere a obiceiurilor, istoriei și spiritului poporului evreu. În acest spirit, cei care doresc să participe sunt invitați să intre în dialog cu organizatorii și să pună cât mai multe întrebări referitoare la tema evenimentului, dar și să sugereze teme pentru programe viitoare, în funcție de curiozitatea fiecăruia”, a spus Anda Reuben, din partea organizatorilor.

Taxa de participare este de 90 de lei și se poate achita la sosire. Aceasta include preparatele culinare și răcoritoarele, însă nu include băuturile alcoolice. Doritorii sunt invitați să își anunțe participarea la adresa de e-mail
anda.reuben@gmail.com sau pe pagina de Facebook a organizatorului:
https://www.facebook.com/ebraicapelitere/.

Răspunde