Ciocolata „Baroc”, pe placul baronului

Ciocolata „Baroc”, pe placul baronului

Baronul Samuel von Brukenthal are motive să fie mândru de ciocolata artizanală „Baroc”, lansată, astăzi, la palatul său din Piața Mare.

De acum, turiștii care vizitează Muzeul Național Brukenthal pot lua acasă o amintire dulce și rafinată, într-un ambalaj inspirat de estetica barocă.

„Cutia conține nouă trufe, fiecare cu altă aromă: lavandă, amaretto, mentă, cocos, portocală, turtă dulce, unt de arahide, rom cu stafide și nucă. Încerc să folosesc ingrediente care se găsesc ușor și în România. Ciocolata pe care o prelucrăm o aducem din Belgia, este o ciocolată premium. Toate produsele le-am gândit cu multă dragoste, cu multă pasiune. Mii de oameni mi-au gustat produsele și le-au apreciat”, a mărturisit Andreea Budulan, maestru ciocolatier cu opt ani de experiență.

Ciocolata „Baroc” are toate șansele să cucerească papilele gustative ale pofticioșilor. „Pe lângă ciocolata «Brukenthal» și «Vinul baronului», venim cu un nou produs, cu un gust deosebit, al partenerilor noștri de la ciocolateria Delice. Un produs high-class, făcut cu dragoste în Sibiu, care să vină în întâmpinarea vizitatorilor și a sibienilor care doresc să facă un cadou”, a spus dr. Alexandru Chituță, directorul de marketing al Muzeului Brukenthal.

Lansarea noului sortiment de ciocolată artizanală, în parteneriat cu Chocolate Delice, face parte din strategia Muzeului Național Brukenthal de a promova producătorii locali, în contextul programului Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019.

Sabin Luca, director Muzeul Brukenthal:

„Dacă în România sunt lucruri de calitate, suntem fericiți și noi să le promovăm!”

Răspunde