Premieră națională: Lidl va avea Săptămâna Sibiană

Premieră națională: Lidl va avea Săptămâna Sibiană

Furnizori de tradiție din Sibiu, precum Scandia, Casa Sibiană sau Grewe, vor fi prezenți la Săptămâna Sibiană în supermarketurile Lidl.

Lanțul de magazine Lidl este partener al Programului Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019.

Marco Giudici | vicepreședinte Achiziții și Marketing în cadrul Lidl România: „Pentru noi este un pas firesc să ne aducem contribuția la dezvoltarea regiunii Sibiului. Vom face acest lucru așa cum știm noi mai bine: aducând produsele furnizorilor cu tradiție pe mesele tuturor românilor”.

„Pentru a celebra gastronomia Porții de Sud a Transilvaniei, Lidl lansează pe 22 noiembrie prima Săptămână Sibiană, în care va aduce pe rafturile magazinelor din toată țara produse tradiționale din regiune, de la furnizori locali, ambalate în cutii cu un design special realizat pentru această ocazie. Printre specialitățile pe care românii le pot găsi în Săptămâna Sibiană se numără pate-uri sau preparate precum ciolan cu fasole, gulaș de vită, tochitură de porc ori sărmăluțe în foi de varză sau viță produse de Scandia. De la Casa Sibiană, clienții Lidl vor găsi în magazine bunătăți precum telemeaua de vacă proaspătă sau maturată, brânza frământată de vacă sau zacuscă de vinete. Săptămâna Sibiană include și produse de panificație, precum cele de la Boromir, cum este turta dulce de Sibiu cu scorțișoară sau cea clasică ori hencleș de la Grewe, un preparat tradițional din Transilvania”, se arată într-un comunicat al Lidl România.

Răspunde