Țara Oltului în Produse și Tradiții

Primăria orașului Avrig vă invită, în acest sfârșit de săptămână, să sărbătoriți recolta anului 2021, la festivalul “Țara Oltului în Produse și Tradiții”.

Producătorii invitați le vor oferi participanților produse tradiționale atent selecționate, precum mezeluri de casă, brânzeturi, conserve din legume și fructe și produse de panificație.

Festivalul își propune promovarea produselor și tradițiilor locale, întărirea legăturilor dintre localități și crearea de noi contacte și colaborări între producătorii locali și crescătorii de animale.

“Vă asigurăm că vor fi respectate toate măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică impuse de situația pandemică la momentul desfășurării evenimentului. Participarea va fi permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2”, au precizat organizatorii.

Festivalul va avea loc în aer liber, în localitatea Bradu, duminică, 17 octombrie, începând cu ora 10:00.

Lasă un răspuns