Lecții despre mâncarea sănătoasă în trei licee sibiene

Fundația Educația Mâine a inițiat proiectul pilot „Educație nutrițională pentru elevi. Să învățăm să mâncăm echilibrat”, care se adresează elevilor de școală generală și liceu din Sibiu.

Aceștia vor dobândi cunoștințe care îi pot ajuta să își formeze obiceiuri alimentare sănătoase și un stil de viață activ și echilibrat.

Unitățile de învățământ prezente în acest proiect sunt: Colegiul Tehnic Cibinium, Colegiul Tehnic Terezianum și Liceul Tehnologic “Henri Coandă”.

La finalul celor 10 ore cu teme despre nutriție și un stil de viață activ și sănătos, cursanții, împreună cu bucătari profesioniști, vor găti sănătos și echilibrat într-un eveniment special care va fi anunțat public. Proiectul are și o latură ecologică, preparatele pregătite de tinerii participanți urmând să fie „plătite” de consumatori cu un pet de plastic.

„Educație nutrițională pentru elevi. Să învățăm să mâncăm echilibrat” este un proiect cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Educațională 2021.

Lasă un răspuns