Sibiul, promovat în Cuba

Sibiul, promovat în Cuba

Sibiul va fi promovat ca destinație de turism cultural în Cuba, potrivit primarului Astrid Fodor.

Noul ambasador al României în Cuba este un prieten al Sibiului, fiind implicat în organizarea Summit-ului UE desfășurat în Sibiu pe 9 mai 2019.

„Am primit astăzi vizita ambasadorului României în Cuba, doamna Teodora Mircea. A fost o plăcere să o revăd pe doamna ambasador Mircea cu care am colaborat foarte bine în 2019 în pregătirea Summit-ului european din 9 mai, găzduit de Sibiu. Pe atunci deținea funcția de director al Direcției de Presă din Ministerul Afacerilor Externe și am apreciat profesionalismul cu care a coordonat atribuțiile care i-au revenit în acest eveniment important pentru România și pentru Sibiu. M-am bucurat că doamna ambasador și-a exprimat dorința ca, în promovarea României în Cuba, să includă și Sibiul, ca destinație turistică și culturală, dar și ca locație economică de succes și vom continua să colaborăm în acest sens”, a precizat Astrid Fodor.

Diplomat de carieră, Theodora Magdalena Mircea deține gradul diplomatic de ministru plenipotențiar și a fost desemnată să conducă reprezentanța diplomatică de la Havana în luna martie a acestui an. În vara anului trecut, președintele Klaus Iohannis a decorat-o cu ordinul „Meritul Diplomatic”, în grad de Ofițer, în semn de apreciere pentru importanta contribuţie avută la exercitarea cu succes, de către România, a Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Răspunde