Concertul ”Musica Viva” redeschide Sala ”Henry Selbing”

Concertul ”Musica Viva” redeschide Sala ”Henry Selbing”

Sala “Henry Selbing” se redeschide publicului mâine, 23 iunie, cu ocazia concertului cameral “Beethoven a Tre” susținut de trio-ul “Musica Viva”.

Trio-ul ”Musica Viva”, compus din Andreea Butnaru – pian, Adrian Florescu – vioară și Florin Mitrea – violoncel, va concerta în Sala „Henry Selbing” a Filarmonicii Sibiu, cu începere de la ora 19, fiind primul eveniment cu public în acest spațiu, după mai bine de 8 luni. Programul ales pentru acest eveniment este unul exclusiv Beethoven, respectiv Trio op. 97 în Sib major – “Arhiducele” și Trio op. 1, nr. 3, în do minor.

Biletele pentru acest concert s-au pus în vânzare la casa de bilete a Filarmonicii Sibiu și online pe iabilet.ro. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Ansamblul fondat în 2005 de către pianista Andreea Butnaru şi violoncelistul Florin Mitrea este gândit şi realizat ca o manifestare dinamică a muzicii camerale clasice, cu tematici special concepute a fi originale şi autentice. Pasiunea pentru muzica de cameră a dat naştere unor proiecte de succes realizate în ţară şi în străinătate. În 2013, ”Musica Viva” a fost unul dintre ansamblurile selectate de BBC Radio Classic să reprezinte Ziua României în transmisiunile Uniunii Europene de Radio.

Purtarea măștii de protecție este obligatoarie pentru publicul prezent la concert. Pentru a respecta normele sanitare în vigoare, spectatorilor prezenți li se va măsura temperatura, iar fiecare dintre aceștia va trebui să se dezinfecteze pe mâini la intrarea în sală.

Răspunde