Concert de rock simfonic la Filarmonica de Stat Sibiu

Acorduri de la Deep Purple, Adele, Guns N’Roses, One Republic, Nirvana, Jimi Hendrix, Ed Sheeran, Bruno Mars, Queen sau Michael Jackson vor putea fi ascultate, în interpretarea Orchestrei Filarmonicii Sibiu.

”Rock the Symphony” este numele evenimentului acestei săptămâni de la Sala Thalia, programat joi, 13 mai, cu începere de la ora 19. Orchestra Filarmonicii, dirijată Remus Grama, alături de solistul Sorin Petrescu (pian) vor interpreta muzică pop-rock, de la cunoscutul hit Deep Purple ”Smoke on the Water” sau ”Bohemian Rhapsody” a grupului britanic Queen până la ”Thriller”-ul lui Michael Jackson și mult mai tânăra ”Counting stars” a celor de la One Republic.

Remus Grama, muzician venit de la Târgu Mureș, este și membru fondator al Bohemia String Quartet. Tânăr muzician cunoscut publicului târgumureșean și din evoluțiile sale ca dirijor în concertele Filarmonicii din Târgu Mureș, Grama este absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca si vocația dirijorală s-a relevat în ultimii ani. A participat la cursurile de măiestrie ale dirijorului Konrad von Abel din Germania, fost asistent al maestrului Sergiu Celibidache; începând cu anul 2018, este dirijorul permanent al Bohemian Symphonic Orchestra, cu care are la activ proiecte precum spectacolul Vița-de-Vie “În Corzi” din Festivalul AWAKE ediția 2018, sau Bohemian Symphony din ediția 2019 a aceluiași festival. De asemenea, este dirijorul permanent al Rock Classic Chamber Orchestra din München.

Biletele pentru concertul ”Rock the Symphony” s-au pus în vânzare la casa de bilete a Filarmonicii Sibiu și online pe iabilet.ro. Prețul unui bilet este de 30, respectiv 40 de lei. Accesul se face în limita a 30 % din capacitatea sălii. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe întreaga durată a concertului.

Lasă un răspuns