Filarmonica dă tonul și la protecția mediului

Filarmonica de Stat Sibiu va refolosi bannerele și steagurile de la evenimentele mai vechi pentru a marca locurile ce asigură distanțarea fizică în sală, între spectatori.

Acest mod de a refolosi creativ materiale sau obiecte vechi poartă numele de „upcycling”.

Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu: “Așa cum se știe, acum doi ani am venit la Sibiu «pe bicicletă». Sunt un susținător al protejării mediului și naturii, a refolosirii inteligente a resurselor. Aplic aceste principii în tot ceea ce fac: în activitatea managerială, în relația cu oamenii, în actul artistic dirijoral. Cred că este normal ca Filarmonica să aibă mai des astfel de acțiuni, pe care le inițiez și încurajez. Sper că și publicul nostru le va susține.”

Stagiunea „Beethovenescu”, „Vara Filarmonicii pe Cea mai frumoasă stradă din Sibiu”, „Zilele Muzicale Româno-Americane”, „Sibiu Opera Festival” sunt câteva dintre evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu care au bucurat în 2019 și 2020 publicul sibian. Manifestări culturale importante, ele au fost vizibile în întreg orașul. Acum, toate materialele promoționale vor primi un nou rol și o nouă viață: vor marca vizibil pentru public acele locuri în sală care nu pot fi ocupate, pentru a se respecta normele de distanțare.

Odată ce va fi din nou permis accesul în sală, bannerele și steagurile vor întâlni din nou publicul, aducându-i aminte de atmosfera minunată a verii pe esplanada Filarmonicii.

Lasă un răspuns