Salată cu mozzarella şi rodie

Colorată, gustoasă și ușoară, numai bună pentru a ne reveni la bunele obiceiuri după ospețele de sărbători!

Ingrediente

  • 100 g rucola
  • 4 globuri de mozzarella (140 g)
  • 1 rodie
  • 2 portocale roşii
  • 1/2 lămâie
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 3-4 frunze de mentă
  • 40 g de brânză pecorino
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Se curăţă salata şi portocalele.
  2. Portocalele se taie în bucăţi de 3-4 cm şi se rup globurile de mozzarella în fâşii neregulate.
  3. Se aşează toate în farfurie, împreună cu boabele de rodie şi bucăţile de pecorino.
  4. Din uleiul de măsline, sare, piper şi mentă se prepară un dressing light, care se toarnă peste salată.

Lasă un răspuns