“Albă ca Zăpada” se întoarce pe scena de la “Gong”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă, la finalul acestei săptămâni, spectacolul „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” după Frații Grimm.

Spectacolul a avut premiera online anul trecut, în ajunul Crăciunului. Primele reprezentații cu public în sală vor avea loc: vineri, 29 ianuarie, de la ora 18:00, sâmbătă, 30 ianuarie, de la orele 11:00 și 18:00, respectiv duminică, 31 ianuarie, de la ora 11:00.

Adrian Tibu, manager: „Titlul acesta nu a mai fost prezentat pe scena noastră de aproape 20 de ani. Prima montare a acestei povești a avut loc în 1985, după dramatizarea și în regia lui Kovács Ildikó, unul dintre cele mai sonore nume din regia românească la sfârșit de secol XX, într-un decor creat de Febus Viorel Ștefănescu. Astăzi, spectacolul este reluat sub coordonarea scenică a actorului Dan Hândoreanu, pentru a aduce un omagiu primilor creatori care au montat această poveste la Sibiu.”

Actorii Mihaela Grigoraș, Monica Baldea și Dan Hândoreanu vor recrea povestea copilăriei fiecăruia dintre noi. Farmecul poveștii prințesei cu păr negru, buze roșii și fața albă ca zăpada deschide o fereastră spre un imagina fabulos, într-o montare cu actori la vedere, ce surprinde prin bogăția tehnicilor de animație. Dintre toate prințesele Fraților Grimm, Albă ca Zăpada este întruchiparea inocenței, are o inimă blândă, este capabilă să ierte toate nedreptățile ce îi sunt făcute de regina cea rea, iar cu ajutorul iubirii din partea frumosului prinț reușește să rupă blestemul și să își salveze viața și regatul.

Spectacolul are o durată de 55 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani. Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare online, pe teatrulgong.ro, în limita a maxim 30% din numărul de locuri disponibile, ca măsură de siguranță sanitară. Prețul unui bilet este de 12 lei, tarif unic cu opțiune flexibilă.

Lasă un răspuns