Actorii sibieni vă dau întâlnire online și offline

Unsprezece evenimente sunt programate online și offline, în această săptămână, la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu. Iată programul complet pentru perioada 27 – 31 ianuarie!

Spectacolul-lectură „Nu regret nimic”, de Székely Csaba și coordonat de actorul Mihai Coman, șase noi momente din seria „Actori.SB.Online – Daruri teatrale” și patru spectacole la TNRS – Sala Mare sunt întâlnirile din această săptămână cu actorii TNRS.

„Nu regret nimic”, de Székely Csaba – cea mai recentă lectură online în cadrul Secțiunii de spectacole-lectură „Virgil Flonda”

Miercuri de la ora 19:00 TNRS și FITS difuzează gratuit spectacolul-lectură coordonat de actorul Mihai Coman, „Nu regret nimic”. Textul scris de Székely Csaba va fi animat de actorii Cristian Stanca, Ioana Cosma, Liviu Vlad, Mihai Coman în cadrul celei mai recente lecturi online din Secțiunea de spectacole-lectură „Virgil Flonda”.

„Actori.SB.Online – Daruri teatrale”, alte 6 noi episoade

„Actori.SB.Online – Daruri teatrale” continuă cu alte șase episoade oferite de actorii: Ioana Blaga Frunzescu, Johanna Adam, Cristina Stoleriu, Anca Cipariu, Diana Văcaru-Lazăr și Daniel Bucher. Poveștile și poemele pentru cei mici și mari vă așteaptă de la ora 21:00, iar de la ora 21:30 poezia avangardistă. De neratat întâlnirile în fiecare seară de miercuri, joi și vineri cu actorii TNRS!

„Șarpele în iarbă”, „Bravul soldat Švejk”, „Mărie, Mărie (tribut Mariei Tănase)” și „Damen vals” sunt spectacolele săptămânii la TNRS – Sala Mare

Luna ianuarie se încheie cu patru spectacole antrenante la TNRS – Sala Mare: „Șarpele în iarbă” / „Falsche Schlange”, regia Rafael David Kohn; „Bravul soldat Švejk”, one-man show cu Viorel Rață; „Mărie, Mărie (tribut Mariei Tănase)”, un spectacol de Gabriela Neagu și „Damen vals”, un spectacol de și cu Ioana Blaga Frunzescu. Joi, vineri și sâmbătă, de la ora 19:00, și duminică de la ora 17:00 ne vedem la teatru!

Scena Digitală – spectacole disponibile oricând, oriunde și pe orice device

„Tom și Jerry 2.0”, regia Florin Piersic Jr.; „Felii”, un spectacol de Lia Bugnar, cu Ofelia Popii; „Moroi”, regia Alexandru Dabija, „LIVE”, regia Bobi Pricop; „Autobahn”, regia Andrei și Andreea Grosu; „Văzduh”, regia Victor Olăhuț, „Opinia publică”, regia Theodor-Cristian Popescu și  „Maternal”, regia Radu Nica, sunt titlurile disponibile în luna ianuarie, la un click distanță. Pe parcursul anului 2021, pot fi vizionate 30 de spectacole de teatru, teatru-film și filme, dintre care 22 de premiere, exclusiv pe www.scena-digitala.ro, pe bază de abonament sau bilet.


foto: „Șarpele în iarbă” © TNRS/Sebastian Marcovici

Lasă un răspuns