Dăruiești ceramică Tonal și faci bine la puterea a treia!

Căsuțe, orășele, moși și clopoței – culoare, veselie, clinchete și multă, multă, multă bucurie vibrează în atelierul de ceramică al Asociației Tonal din Sibiu.

Chiar dacă anul acesta nu a mai fost organizat Târgul de Crăciun din Sibiu, ”Tonalii” – cum își spun ei – nu au renunțat la cele mai frumoase și colorate creații ale lor (este și un secret aici: fiecare obiect produs în atelierul „Tonal Ceramica” aduce multă bucurie creatorului său…).

Dar pe lângă bucuria clientului care întâlnește creațiile “Ceramica Tonal”, pe lângă bucuria creatorilor ceramicii Tonal, mai există o poveste care se ascunde discret în spatele minunatelor forme și culori: ceramica Tonal reprezintă o importantă sursă de finanțare pentru programele Asociației Tonal din Sibiu.

O parte dintre creațiile Tonal și-au găsit deja, în ciuda dificultăților aferente ciudatului an 2020, noi cămine, oameni care caută și apreciază „ceva”-ul ceramicii Tonal; altă parte așteaptă vremuri mai bune (de exemplu deschiderea unui magazin online, la începutul anului viitor…). Până atunci, creațiile pot fi comandate direct, în scris, pe pagina asociației de Facebook sau prin email: office@tonal.ro.

Să spunem că „prețurile” sunt, de fapt, „donații”, iar situația se prezintă astfel:

  • clopoțelul – 10 lei
  • decorațiunea (moși și îngerași) – 15 lei
  • moșii mai înalți – 25 lei
  • căsuțele (făcute special pentru a primi o lumânare pastilă în interior) – 50 lei
  • orășelele – între 40 și 60 de lei.

Pentru că toate produsele sunt unice și realizate manual „de la A la Z”, fiecare comandă trebuie confirmată de echipa Tonal Ceramica, pentru a respecta dorința fiecărui client.

Dar pentru că atât oamenii, cât și ajutoarele lui Moș Crăciun trebuie să se odihnească, să sărbătorească Crăciunul și să prindă puteri pentru anul următor, Tonal Ceramica va livra produsele până cel târziu în 22 decembrie (și, bineînțeles, după 15 ianuarie 2021). Pentru toți locuitorii orașului Sibiu, livrarea va fi gratuită.

Lasă un răspuns