Daruri mici și mari de la meșteri populari

Galeriile de Artă Populară din cadrul Muzeului ASTRA vă stau la dispoziție de marți până duminică, între orele 9.00 și 17.00.

“Odată cu redeschiderea muzeului, vă așteptăm la Galeriile de Artă Populară să achiziționați pentru cei dragi cadouri diverse, de la meșteri populari autentici! Aici găsiți obiecte atât pentru cei mici, cât și pentru adulți și, cu siguranță, veți face o mare bucurie celor dragi”, spune Raluca Andrei, șef de secție Muzeul ASTRA.

Special pentru sărbătorile de iarnă, echipa Galeriilor de Artă Populară vă propune o diversitate de ornamente și decorațiuni, jucării sau icoane, pentru orice buget.

Clopoțeii din fibre vegetale pentru a împodobi bradul de Crăciun costă 12 lei, globurile din pănuși – 20 lei, iar prețul unei păpuși din material textil pornește de la 20 lei. La mare căutare sunt icoanele pictate pe sticlă înfățișând Nașterea Domnului sau alte scene biblice. Prețurile acestora variază între 250 și 460 lei. Cu 50 lei puteți alege o pereche de botoșei din lână sau o mască pentru obiceiurile de Anul Nou.

Lasă un răspuns