Cei mai buni papuci de casă îți fac iarna călduroasă!

Te bucuri de liniștea căminului tău atunci când porți o pereche de papuci de casă comozi și frumoși.

Pentru tine sau pentru cei dragi, alege un cadou util de sărbători: papuci de casă produși în România, cu materiale naturale, confecționați manual la cele mai înalte standarde de calitate.

În magazinul online papucidecasa.ro, găsești peste 80 de modele originale de botoși și șlapi, meșteșugite din blană și piele, pentru femei, bărbați și copii. Prețurile încep de la 25 de lei în cazul papucilor pentru copii, respectiv 40 de lei pentru mărimile de adulți. Doar 50 de lei te costă și o pereche de mănuși îmblănite pentru adulți sau copii, lucrate manual tot din piele naturală. Adaugă în coșul de cumpărături și o căciulă sau o bască, o șapcă ori o beretă, din blană naturală și piele.

Mănuși călduroase din piele naturală, îmblănite, lucrate manual
Mănuși călduroase din piele naturală, îmblănite, lucrate manual

Cu siguranță, calitatea produselor te va convinge să devii un client fidel. “Cele mai căutate produse erau la început papucii de casă, dar ulterior oamenii au început să cumpere din toate produsele. Cei care la început cumpără o pereche de papuci de casă revin cu comenzi mult mai mari pentru toată familia!”, povestește Grigore Ciocârlan, mândru de munca sa.

Prima mașină de cusut a familiei Ciocârlan
Prima mașină de cusut a familiei Ciocârlan

Afacerea familiei Ciocârlan a început în urmă cu 23 de ani. Harnici și modești, Elena și Grigore din Grumăzești, județul Neamț, încă mai păstrează prima mașină de cusut pe care au cumpărat-o cu mari sacrificii. Destinul le-a surâs de la început, au câștigat tot mai mulți clienți și au dezvoltat producția, așa că astăzi, deși trec printr-o perioadă dificilă, soții Ciocârlan au încredere în viitor.

“Afacerea am început-o după ce m-am căsătorit. Am vândut patru porci pe care îi creșteam și am cumpărat o mașină de cusut pe care încă o mai folosesc, mai rar, dar chiar până în ziua de azi. Am început să coasem căciuli din Astrahan. Era materialul cel mai la îndemână atunci. Chiar în primul an de Sfânta Paraschiva de la Iași, la târg, am făcut 150 de perechi de papuci din cojoc și după prima zi de târg mai aveam cam 100 de perechi, dar a venit un domn de la un centru de copii și mi-a propus să-i cumpere pe toți pentru copiii din centru. Așa am terminat de vândut primii papuci care erau toată munca noastră de trei luni de zile, în care lucram cu soția, unul pe zi 12 ore și unul peste noapte 12 ore, deoarece aveam o singură mașină de cusut. Apoi, încet, am reușit să ne dezvoltăm”, își amintește Grigore Ciocârlan.

Soții Ciocârlan au încredere în viitor
Soții Ciocârlan au încredere în viitor

Apreciați și de cumpărătorii din Sibiu, soții Ciocârlan și-au crescut sănătos afacerea până anul acesta, când pandemia a dat planurile tuturor peste cap. “După primii 10 ani aveam cinci mașini de cusut și lucram multe produse pe care le vindeam prin diverse târguri și așa am primit o invitație de la Târgul de Crăciun din Sibiu, unde în primul an a fost minunat, deoarece nu văzusem până atunci un târg de Crăciun așa de frumos și cu atâta lume. A fost minunat și clienții noștri erau foarte mulțumiți de întâlnirea cu produsele direct de la producători, ca atare am vândut foarte bine din produsele noastre. Asta mi-a dat curaj, iar în anul 2012 aveam nouă angajați și lucram foarte mult și bine pe mașini profesionale de cusut. Până anul acesta, în care a început pandemia, totul a fost foarte bine și începusem să culegem roadele muncii noastre. Dar cu siguranță vom trece și peste această încercare. Acum lucrăm doar în patru oameni și noi doi, adică șase persoane, și reușim să servim clienții care sunt de pe la începutul nostru alături de noi și cunosc calitatea produselor noastre!”, ne-a mărturisit Grigore Ciocârlan.

Forfotă mare în atelierul de cadouri
Forfotă mare în atelierul de cadouri
Pe site-ul papucidecasa.ro poți comanda cu plata ramburs în numerar, plata online în sistem securizat MobilPay sau prin transfer bancar (internet banking). Livrarea se face prin Urgent Curier sau prin Poșta Română și durează câteva zile, așa că te sfătuim să te hotărăști cât mai repede, pentru a primi pachetul în timp util!
Peste 60 de modele de căciuli, la prețuri începând cu 150 lei, sunt disponibile pe site-ul papucidecasa.ro
Peste 60 de modele de căciuli, la prețuri începând cu 150 lei, sunt disponibile pe site-ul papucidecasa.ro

Spiridușii ne-au dezvăluit că botoșii bine îmblăniți sunt preferații Moșului și fac față cu brio chiar și gerului de la Polul Nord.

Contact

Lasă un răspuns