LIN-GO gătește la fel ca mama!

LIN-GO gătește la fel ca mama!

Cu LIN-GO, ai sentimentul că mama e mereu în bucătărie. Parcă îți știe perfect toate preferințele, desertul la care te gândeai de câteva zile non stop și câtă brânză îți place pe pastele tale preferate.

Sibieni, cu o experiență profesională uimitoare în rețele internaționale de cinci stele, tinerii de la LIN-GO și-au propus să-ți aducă acasă, direct în farfuria ta, mâncare sănătoasă, echilibrată caloric și tare gustoasă, la un preț corect.

„Știu că în general e mai interesant să livrezi un produs de ‘nișă’, să ai o anumită specializare, însă noi când am început ne-am gândit să oferim doar mâncare bine gătită, care să împace toate gusturile. Ideea noastră a fost să ne axăm pe calitate și pe un preț corect. Așa că avem și mâncare tradițională românească și specialități internaționale (paste, burgeri, salate mai deosebite). Am venit și cu ideea de meniul zilei la un preț accesibil și cu mâncare bună, nu genul acela de mâncare de cantină, așa cum ar fi în mod normal perceput un meniu al zilei. Deci, dacă ar fi să rezum ce am avut noi în gând, este mâncarea bună la un preț corect”, ne spune Călin Lupea, proprietarul LIN-GO.

Mâncarea bună e la un clic distanță de tine și câteva minute de așteptare. Cu încredere, accesează www.lin-go.ro și bucură-te de gulaș de vită la ceaun cu mămăliguță și murături, pui cu ciuperci și usturoi în sos cremos de smântână cu mămăliguță și clătite cu dulceață sau ciocolată la desert.

Răspunde