Jurnal bine condimentat #10

Ce mai e nou în gastronomia sibiană? Strada Cetății te servește în fiecare zi cu știri pe scurt!

Restaurantul Cămara Boierului (0269 505 600 / 0743 160 364) oferă livrare la domiciliu gratuită, de luni până duminică, între orele 12.00 și 23.00. Preparatele conțin ingrediente de cea mai bună calitate, măiestrie și pasiune din partea bucătarilor. Savurează-le cu toată încrederea la tine acasă! Meniul complet aici.

5 To Go readuce experiența plăcută a preparării cafelei la ibric, în confortul propriei locuințe, cu ajutorul kit-ului IBRIK Starter Pack. Comenzi pe www.fivetogo.ro.

E zi de post cu dezlegare la pește, o zi în care putem să ne bucurăm de o doradă în sos de sparanghel și praz. Asta găsim azi la Avocado Takeaway (0369 446 587, 0771 676 320): supă cremă de dovleac cu nucșoară și blue cheese, supă cremă de linte cu caju copt, file de doradă în sos de sparanghel din praz cu mix de legume, paste cu sos bolognese și parmezan, piept de pui cu sos curry tropical și bulgur aromatizat, spanac cu bechamel din lapte de soia cu semințe de pin și pâine cu semințe, cheesecake fără coacere din brânză slabă de vaci cu coulis de fructe de pădure.

Cazare de Revelion în inima Transilvaniei! Pentru a sărbători cu veselie intrarea în noul an, dar și în siguranță, Conacul Maria Theresa din Orlat (contact@conaculmariatheresa.ro, 0758023480) propune pachete de cazare pentru 3 nopți în camere duble (30-31 decembrie 2020 și 1 ianuarie 2021) cu toate mesele incluse, băuturile incluse în 31 decembrie și 1 ianuarie, la 2.000 lei/persoană (adulți și copii, gratuit pentru copiii sub 5 ani). “Organizăm cine festive respectând distanțarea fizică, vă întâmpinăm cu țuică și vin fiert, foc de tabără, muzica ambientală”, este mesajul celor de la Conac pentru turiști.

Lasă un răspuns