Jurnal bine condimentat #2

Jurnal bine condimentat #2

Ce mai e nou în gastronomia sibiană? Strada Cetății te servește în fiecare zi cu știri pe scurt!

„Grădinile Mălâncrav” sărbătorește finalul de recoltă cu un concurs pentru toți cei curioși să încerce roadele de anul acesta. Premiul constă în opt produse: suc de roșii, suc de galbene, dulceață de ceapă, dulceață de ardei iute, gem de rabarbăr, jalapeno murat, gogoșari murați, zacuscă. Pe 8 noiembrie va fi ales câștigătorul prin tragere la sorți. Pentru a intra în concurs, trebuie să vă abonați la pagina de Facebook și profilul de Instagram gradinilemalancrav și să distribuiți postarea referitoare la concurs.

Halloween Week: Până pe 6 noiembrie, Lili’s Delivery are reduceri de Halloween. La orice comandă de minim 50 lei, livrarea este gratuită (inclusiv în Șelimbăr și Calea Cisnădiei).

Flow Coffee Roasters (Pasajul Scărilor, nr. 2) are o nouă cafea disponibilă: Etiopia Suke Afursa, omniroast, cu note de piersici, iasomie și ceai negru.

Pizza Time la Joy Me Pub: Ți-e poftă de o pizza? Savurează o pizza delicioasă (la alegere) la prețul de doar 21 lei, de luni până vineri între orele 16.00 și 18.00 și în weelend între 12.00 și 18.00. Pentru această ofertă se exclud orice alte reduceri. Oferta nu include sortimentele BBQ și Frutti di mare.

Culinarte (str. Nicolae Bălcescu, nr. 17) te inspitește cu gaufre și clătite proaspete. Le poți combina după gustul tau cu creme și sosuri de fructe, ori cu înghețată și frișcă.

Răspunde